Avstrijci znižali davek na tovorna vozila

Predvolilno razpoloženje tudi pri naših severnih sosedih prinaša darove prevoznikom. Pri nas bomo, kot kaže končno deležni ABC sistema za tovornjake, Avstrijci pa si, po številni pozivih, obetajo znižanje davka na motorna vozila, ki je eden višjih v Evropi.

Pri plačilu davka, ki je eden višjih v EU, so Avstrijci trenutno razdeljeni v 3 kategorije, do 12 ton, od 12 do 18 ton in nad 18 ton, davek pa se giblje me 2.54 in 3.08 evri za tono mesečno. V prihodnje bodo razredi odpravljeni, znižana pa bo tudi dajatev, ki bo zaokrožena na 2 evra po toni mesečno. Posebne ugodnosti pa bodo deležni imetniki vozil z zračnim vzmetenjem, ki bodo deležni 60 centov popusta na osnovon dajatev.

Sprememba, ki bo predvidoma sprejeta 28. septembra naj bi povečala mednarodno konkurenčnost avstrijskih prevoznikov.

Kako Sta Aidan Booth in Steve Clayton Znižala Davek s Svojim eCommerce Programom Imenovanim 7 Figure Cycle?

Aidan Booth in Steve clayton sta pravkar razkrila novosti svojega programa imenovanega 7 Figure Cycle, ki bo izšel 23. januarja 2018. V njem bosta predstavila popolnoma nov način vodenja spletne prodaje s pomočjo Amazona in s posebnimi podatki o najbolj nakupovanih/povpraševanih produktov na Amazonu. Več informacij lahko najdete na njihovi uradni spletni strani tukaj: https://7figurecycles.net ali pa v GFK-jevem uradnem review-u tukaj: http://www.gfkamerica.com/7-figure-cycle-review